Pilates och kladdkaka med grädde!

Då var det kväll och snart dax att sova, väntar på att Patrik ska komma hem och sen går jag och lägger mig. Blivit en vana att vänta på han. Inte för att han går och lägger sig samtidigt som mig, men då vet jag att han är hemma! :)

Träningen gick väl sådär, haha! Pilates verkar vara grymt bra träning för magen, (vilket jag tydligen behöver så jag får bort min gravidmage!) men tror inte den gav mig så mycket. Kunde fan inte göra det man skulle.. För det första så är jag så satans oböjbar och ovig så det finns inte.. och för det andra så låg jag mest på mattan och skrattade, hahaha :) Nåja, kanske fick mig några magmuskler av allt skrattande ;) Men tror att jag kommer fara på Pilates nån fler gång och verkligen försöka, för det är säkert en grymt bra träning om man gör det på rätt sätt :) Förhoppningsvis så far vi på Body pump imorgon, det vill jag verkligen prova på! :)

När jag kom hem (typ kvart över sju) så sussade Emil sött. Han hade slocknat redan tjugo i sju. Han var tydligen supertrött så mamma. Som tur var så hade han varit supersnäll och glad också :) Mamma gick hem på en gång och jag käkade middag. Kring åtta så ramlade allt folk in :) Vi blev några stycken.. Det var jag, Marie, Thess, Malin, Helena (tyvärr inte så länge) och Elin. Supertrevligt var det :) Dom hade med sig en jäääkla massa godsaker, och som den gottegris jag är så kände jag mig väldigt stolt då jag endast drack ett halvt glas sockerdricka och åt en (och bara EN ;) bit kladdkaka med grädde. Jag stog emot chipsen och chokladen, det ni :) Efter Desperata for alla hem och nu sitter jag här.

Ska faktiskt gå och borsta tänderna så jag är redo att inta sängläge, kommer bli underbart.
Sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0