I love this day!

Det har varit en helt underbar dag idag! :)

Surrade med Jenny i telefonen och vi bestämde oss för att ta en promenad med hundarna och Emil såklart ;) Även Lotta och Selma föjde med, skitkul :) Blev att gå en runda på isen i stan och sen genom stan tillbaka. Kunde inte ha blivit bättre väder heller, solen lyste och det var varmt :) Trodde verkligen inte det kunde vara så vindstilla (Kändes som det iallafall, vi hade vinden i ryggen) på isen. Ebba var jätteduktig och jättesnäll med både Dolly och Selma. Mycket bus blev det ;) Men i koppel för Ebbas del.

Var hemma till två så då blev det de vanliga, mys och bus :) Emil hade mycket energi efter att ha suttit i vagnen i 2 timmar :) Klockan sex drog jag och tränade. Själv. Det ni ;) Blev Body Step Release. Vad det är för skillnad, med eller utan Release, har jag ingen aning om. Ja, förutom att det var två "tränare", lite andra steg och att det var sjuuuukt mycket folk där ;) Vi fick i princip trängas i lokalen, så packat var det. Men oj så svettig jag blev, underbart! :D Efter träningen så blev det nyttigaste middagen i stan, från MAX. Nåja, sånt som händer.. Blir ju inte ofta numera ;) Hehe. Har ju bara mig själv att skylla på om jag blir fetare :P Emil sov så sött när jag kom hem, gullungen!

Nu är jag trött. Jättetrött. Ska nog gå och lägga mig. Jag får till och med sovmorgon imorgon för Patrik ska upp med Emil, YES! ;)

Btw. Var planer på utgång på Fredag med alla tjejor. Men nu är det som så att jag kommer nog inte följa med så ni vet. Jag har helt enkelt inte råd :( Jag får ta och följa med en annan gång. Det lär ju inte vara sista gången alla är ut på galejj? ;)

Då har jag bara en sak kvar att säga: Godnatt

Kommentarer
Postat av: jonna

visst e dom finast!!!!:D

2009-03-19 @ 07:54:06
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0