Hey mate, it´s monday!

Godmorgon Sverige. Måndag idag vilket innebär ny vecka och nya friska tag :) Den här veckan ska jag träna minst 3 gånger, känns bra! Ikväll blir det Bodycombat för mig och Emma. Sparka och slåss då och då skadar ju inte ;)

Gårdagen gick i lugnets tecken. Hae tvättstuga klockan tolv så efter jag slängt igång de två (och dom enda) maskinerna så begav vi oss ut på en liten promenad. Riktigt skönt väder var det igår fast det var en minusgrad :) Väl hemma så gjorde vi absolut ingenting vettigt, slappade bara. Emil härjade på för sig själv i vanlig ordning ;) Efter han fått sin middag så tog vi på oss kläderna och gick ännu en liten promenad men denna gång runt vattnet. Emil somnade vilket var behövligt så han fick ligga ute i vagenen och sova när vi kom till mamma och pappa. Han vilade i ca 40 minuter, perfekt! :)

I huset blev det middag och tårta, riktigt jävla gott. Bror fyllde 19 år igår, grattis grattis!! :) Någon födelsedagspresent fick han inte av oss, men jag sa att jag betalar alkoholen nästa helg ;D Han blev nöjd! Hahaa :P  Kom oss hem strax efter sju så slängde Emil i  säng på en gång och sen låg jag mest i soffan och tog det lugnt.

Idag får vi se vad som händer. Patrik lät sugen på en promenad runt isen i stan men som vädret ser ut nu känns det inte så lockande. Men vi får se vad som händer :) Nu ska jag ta en ARG Emil. Han är sur för att han inte får pilla på datorn, han skriker och slänger sig rakt bak. JÄVLA UNGE!! ;D Han ha humör, det kan jag fan LOVA.

Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0