Helgen är här

Gårdagen gick i lugnets tecken. Hade grymt tråkigt på dagen så jag, Emil och Ebba tog en promenad till Rimi och sen gick vi vidare till gränderna och tog en rök med Emma :) Foxy och Ebba busade litegrann, det gick bra! Däremot så var dom i koppel men det gick ju det också :) Blev att vara ute i närmare 2 timmar (mellan 1-3), skitskönt :) Först surrade vi med Emma, sen när vi skulle gå träffade vi Ida och Akela så då surrade vi med dom ett tag. Ebba och Akela lät som två stora arga åskmoln mot varandra. Knäpphundar! På vägen hem så träffade vi även Fanny vid Wika möbler så då stannade vi och surrade med henne ett litet tag :) Varför jag egentligen gick ut var för att jag skulle få Emil att somna. Tror ni han gjorde det? Neeej. Eller jo, han somnade strax före vi kom hem och hemma sov han kanske 10 - 15 minuter så ingen lång vila.

Vid fem gick vi till mamma och pappa och käka middag. Sen hem och slappade. Snacka om att jag var trött igår. Gissa när jag gick och la mig?!! HALV TIO. Det har aldrig någonsin hänt, ganska häftigt :)

Emil behagade att vakna klockan fem idag igen! Fan åh, han har fått in nån jääävligt dum vana. Nåja, tvingade han ligga kvar i sängen med mig till klockan blev sex ;) Sen dess har vi inte gjort mycket. Lekt och sånt. Nu ska vi ta och äta frukost och sen hoppas jag Emil vill sova ett litet tag till :) Vi får la se..

Undra vad den här dagen har att bjuda på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0