Godafton!

Nu sover barnet gott i sin säng. Klart man sover gott om man är nybadad, nyäten och trött, ellerhur? ;)

Blev middag med pappa och bror, Spaghetti och köttfärssås! :) Det var gott. Emil fick smaka lite, spaghettin gick ner men inte köttfärssåsen, den dissade han totalt! Haha :) Han fick nöja sig med sina majskrokar! :)

Själv så har jag inte hunnit göra särskilt mycket sen Emil somnade. Har plockat undan alla leksaker som vanligt och ställt tillbaka micron där den ska vara och massa annat småtjaffs. Micron har vi haft ståendes på vardagsrumsgolvet eftersom dom skulle byta den bänkskivan också. Det blev fint, mycket finare än innan. Tur det :) Nu är det bara att tapetsera köket och fixa skåpsluckorna och sen är köket klart. Men vi väntar ett litet tag till, Emil fyller 1 år om två månader så tills dess ska det vara klart. Förhoppningsvis! Först och främst ska ju hallen och Emils rum bli klara. Men när? Haha. Det kommer, ingen brådska! ;)

Idag har jag varit nyttig. Eller ja.. nyttigare än vad jag brukar vara! :) Till frukost blev det 3 mackor med ost och såklart oboy till. Haha, inte alls särskilt nyttigt ;) Sen till lunch åt jag en tallrik med jordgubbsfil och flingor, gott :) Och när jag kom till pappa så åt jag ju middagen och en banan! Kanske inte världens nyttigaste mat, men det skiter jag i, bara jag inte dricker cola och äter choklad hela tiden. Däremot kanske det blir kärringhäng imorgon och då brukar det finnas gosaker :/ Jag som har så svårt att motstå. Men det löser sig ;)

På tal om imorgon så blir det mest troligt att träna på kvällen, mellan sex och sju. Jag och Jonna (Maria, ska du med?) tänkte testa på Pilates. Spännande! :)

Nä ni gott folk. Ska väl ta tag i den satans disken som står och luktar på diskbänken. Har supermycket disk nu, blä!
Vi ses

Kommentarer
Postat av: lina

Nejnej, något sånt skulle jag aldrig komma på. Ät är ju det bästa som finns:-)

Jag ska göra en röntgenundersökning av njurarna och urinvägarna och då måste man vara helt tom! Jobbigt värre, speciellt då man ammar..... Hugaligen! Hur är det med er? :-)

2009-03-09 @ 19:37:26
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: maria

nää ingen träning för mig. mina föräldrar åker till thailand så där ryker min kvällspassning för resten av veckan! buhuuu! jag får ta mig nått eget pass någon förmiddag ist när henrik är hemma =)

2009-03-09 @ 22:27:54
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0