Duktig Lisa.

Jag hade rätt. Emil vaknade direkt lulebosnubbarna klev innanför dörren. Antagligen så var det för att Ebba skällde då det plingade på dörren. Typiskt! Men har gått bra iallafall, han har varit snäll :) Däremot så sover han nu. Han somnade i Patriks knä, han såg ut som en liten hösäck så som han satt, haha. Våran gullunge ;)

Blir nog fint i köket då dom är klara. Trodde bara dom skulle byta ena bänk skivan, men dom byter bägge två. Nice! ;) Däremot vette tusan då dom är klara, han måste bygga om lite kring ena skåpet, bänk skivan satt så hårt fastlimmad att dom slet sönder skåpet, haha. Nåja, bara det blir gjort är jag nöjd :)

Får se hur länge Emil sover. Blir en promenad med mina små barn sen :) Fast denna gång får Emil åka i vagnen eftersom jag tänkte gå en längre sträcka, orkar verkligen inte dra pulkan sådär superlångt igen.Skit tungt ju!

På tal om nå helt annat så kände jag mig som världens duktigaste människa igår. Som jag skrev tidigare så köpte jag en massa gotta igår.. (blev en stooor chokladbit och en 2liters cola) Men då kvällen närmade sig sitt slut och jag ville gå och sova så hade jag kvar choklad och massa cola. Vet ni vad jag gjorde då?! Jag slängde chokladen och hällde ut colan. Bra va?! :) Jag känner mig själv väldigt bra så skulle det finnas kvar idag så hade jag ätit upp det, jag kan verkligen inte spara! Så jag kände mig väldans duktig. Ska ju som sagt sluta äta sånt där slisk på vardagar, så vi får se hur det går. Försöka kan man ju alltid ;)

Nu ska jag se tv, hejdå.

Kommentarer
Postat av: jonna

shiiit d va strongt gjort:D

2009-03-09 @ 13:04:23
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0