Kall pool och varm sol ;)

Gokväll gott folk.

Denna dag har vi spenderat på Arcus badet med Jenny och Loke! :) Även Jennys lillebror + kompis hängde på, fast dom är ju så stora då dom roar sig själva :) Har iallafall varit en toppen dag och ett toppenväder! Idag kan man då inte klaga :) Emil har inte badat mycket, han plaskade mest vid kanten och vart mammig till och från så han satt i mitt knä vid vattnet :) Han är ju så goo ;) Loke är lika tokig som vanligt, springer runt och tjoar. Goungen :) Största delen av tiden så har nog barnen fikat en massa kakor och dylikt och sovit ;) Då fick vi egen tid att pressa i solen, haha. Tror jag har blivit en liten räka idag :P

Vi skrapade ihop 4 timmar (mellan 12 och 16) på Arcus och sen blev det hemfärd. Emil fick middag och resten av eftermiddagen spenderade vi inomhus. Det räckte med sol för Emil tyckte jag. Ikväll fick han sig ett bad och sen sova klockan sju. Själv ställde jag mig och diskade tills klockan blev åtta (Och ändå han jag inte färdigt) och sen tog jag mig en promenad. Denna gång runt gränderna och sen tillbaka vid vattnet, tog ungefär 45 minuter. Härligt! ;) Väl inne blev det att diska bort det lilla som var kvar, duscha, äta en kvällsmacka och slappa :) Har precis kommit in från sista rastningen av Ebba. Vi gick till statoil och köpte bröd för det var slut.

Imorgon är det Patrik som kliver upp med Emil så jag får sova. Efterlängtat! ;) Sen på dagen/eftermiddagen så far vi till Boden med Anne, Joni och Kevin för där är det Boden Alive! :) Blir att strosa runt, åka karuseller (mest troligt blir det bara barnkaruseller tyvärr, haha!!) och äta nån god middag. Det blir nog bra! :)

En sista rök och sen sova!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: maria

hihihi okej, hon såg jätte ung ut ju! men då är hon nästan lika gamma som min mamma =)



var det kul i boden?

2009-06-27 @ 04:28:31
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0