Godmorgon Luleå.

Så har jag äntligen fått sova hemma i min egna säng, yeeeees ;) Underbart skönt.

Har inte blivit att uppdatera så mycket ihelgen för det har varit full rulle från morgon till kväll. Puh!
Midsommarafton blev iallafall lyckad. God mat, gott sällskap och lite halvkasst väder. Vi blev 26 personer i lilla stugan (Och då var det nästintill enbart släkten). Som tur var så hade vi ett partytält på nio meter med tak och väggar så vi spenderade hela dagen utomhus fastän det kom lite regn då och då. På dagen har dom som tradition att fixa midsommarstången och resa den. Sen är det lotteri, auktion och aktiviteter som pilkastning och säckhoppning. Svinmysigt! :) Kommer en massa folk.. inte bara från Gamle där vi bor utan även från byn :) Det blev även en lyckad kväll med dans och dylikt uppe vid dansbanan ;) Vart inte så sent, kanske halv två :)

Resten av helgen har också spenderats utomhus, mestadels. Det har varit folk i stugan hela helgen så vi har haft fullt upp :) I Söndags (sista dagen vi var där) så åkte vi äntligen ut med båten. Tur vi han göra det innan vi skulle åka hem :D Emil tyckte att det var kul en liten liten stund, sen var de skrik kalas tills vi kom till ön där vi fikade. Då var det rätt lugnt då han fick fika. Sen var han sur igen, haha. Tyvärr så hade ju jag glömt nappen (!!!) och han var supertrött men han somnade på 3 röda i Patriks knä då vi styrde kosan hem igen. Jättegullig var han :P

Kan sammanfatta våran lilla tripp som kanonbra! :) Det enda jag hade velat se lite mer av var då solen, men men.. Några stunder tittade den fram ;) Resan hem gick också bra. Ditresan gick bättre om jag får säga det själv men vi har överlevt bägge sträckorna med extremt mycket bilåkande och jag tycker Emil skött sig kanonbra!! :) Tror inte det kunde ha gått bättre faktiskt.

Bilder kommer inom kort. Orkar inte just nu. Ska ta världens suraste Emil som jag ska slänga i säng. Fattar inte att han vaknar så tidigt alltså.. Halv sex slog han upp ögonen idag och han somnar inte förrän tio igårkväll?! Tycker det är skitskumt.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Nath

Hoppas han sover längre imorgon så du får sova ut :)

Nova har skrik-kalas här hemma ikvälll också, hon hade det hela natten inatt med, Ja dessa barn :P

2009-06-23 @ 22:24:25
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0