Första dagen hemma.

Och den faktiskt spenderats hemma, iallafall mestadels :)

Vi tog det lugnt på förmiddagen, lekte och vilade. Efter lunchen gick jag och Emil till mamma där jag åt lunch (ägg och kaviar, haha) och sen fikade vi. Tog endast en liiiiten bit sockerkaka, för nu jävlar ska jag gå ner i vikt! Promenerade hem just innan två så jag slängde Emil i säng på en gång och sen gick jag ut och var social med Maja och resten av grannarna :) Satt ute till halv fyra och stekte, underbart härligt :D Emil vaknade strax efter jag kommit in så vi busade lite och sen fick han middag. Gick sedan till mamma igen där jag snikade middag ;) Idag blev det pasta med ost&skink sås, gott.

Väl hemma fick plutt bada och sen hopp i säng. Han somnade strax före åtta tror jag? Själv så har jag hunnit med att tvätta ikväll och även vara i Rutvik på vårat kärringhäng ;) Idag såg vi en film, En shoppoholics bekännelser tror jag den hette. Bra och rolig film :) Sen har jag även varit duktig och tagit mig en rask promenad med Ebba efter det. Jätteskönt var det :) Ska försöka ta mig ut på kvällarna och röra på fläsket, ialalfall de kvällar jag kan och har tid. Tänkte först gå runt Kyrkbyn men klockan hade hunnit bli så mycket (halv elva) så det blev en halvtimmas promenad istället. En mjukstart ;)

Nu är jag nyduschad efter en solig och svettig dag. Ska borsta gaddarna och sen sova. Antar att det blir en tidig morgon imorgon :/ Bilderna som jag lovat kommer nog upp imorgon för nu är klockan så mycket.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0