Bröllop och bröllopsfest! :)

Gårdagen blev väldigt lyckad måste jag säga! :) Lämnade Emil hos mamma och pappa vid tolv tiden. tog en promenad med Ebba och sen blev det att duscha och fixa sig. Halv tre kom Anne, Joni och Kevin och hämtade upp mig och vi for vidare till Kyrkan :)

Grymt fina var brudparet, riktigt avis är jag, haha! :) I kyrkan gick det rätt snabbt, tog bara en halv timma. Efter det for en hel hög vidare till Anne och Joni där vi började grunda med lite alkohol innan vi skulle till festlokalen. (Vi skulle vara där klockan fem) Det blev middag och tårta för hela slanten. Kan ju säga att jag var spymätt efter allt det goda! :)

Sen brakade festen lös. Det är nog allt jag har att säga, hahah! ;D Jag hade iallafall en superolig kväll med alla fina människor :) Blev en någorlunda tidig kväll för mig, drog mig hem vid ett snåret. Sista gänget, inklusiver brudparet, kom sig hem vid fem. Så jaaa, det blev en jävla fest! :D

Idag har jag mått faktiskt. Klev upp strax före tolv och tog det enbart lugnt. Vid ett tiden knallade jag till mamma där jag möttes av världens bästa Emil :) Stannade en liten stund och sen gick vi hem. Emil däckade på en gång och sov till fyra! Han var gode trött. Men tydligen hade han inte sovit sådär jättebra under natten så jag antar att der berodde på det. Kom oss tillbaka till mamma vid halv fem där vi då åt middan, gott. Sockerkaka till efterrätt blev det också :) Väl hemma igen så var det nästan läggdags för Emil på en gång. Själv har jag inte gjort så mycket ikväll. For och köpte lite godis och nu tyar vi det bara lugnt i soffan. (Med undantag för nu då)

Ska fortsätta se tv och sen sova, är trött. Bjuder på några bilder från gårdagen :)


Anne och Kevin i kyrkan


Göran (Saras pappa) och Sara på gång :)


Josef och Sara :)


Här fixas det med ringarna :)


Här gör dom något, vad vet jag? ;)


Nu är dom man och hustru! :) (Tyvärr suddig bild)


Hela familjen Sundström! :)


Så fina! :)


Första tårtbiten! Sara hade även bytt om till partyblåsan ;)


Tårtmatning med händerna, haha! :)


Moa och Therese :)


Anne! :)

En riktigt bra OCH rolig dag/kväll :) Grattis igen till Sara och Josef :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0