Torsdag idag.

Gårdagen vart lugn. Blev ingen promenad på kvällen som jag tänkt mig. Istället städade jag lite här hemma vilket också var välbehövt. Sen han jag även med att fylle shaffa några till Lerbäcken och sen förbi mamma och pappa och fixa med mitt CV. Så igår kväll skickade jag in en jobbansökan och idag ska jag gå och lämna in en. Nu jävlar vill jag ha mig ett jobb, gärna så nära hem som möjligt!! :)

Som ni märker så vaknade Emil riktigt jävla tidigt idag. Redan 05.25 stog han och skrek i sin säng. Men om jag ska vara ärlig så gör det inte mig något, inte idag iallafall, för jag kände mig superpigg! :) Men det kommer jag nog få äta upp snart, för ibland kommer tröttheten efter ett tag :P

Vad som händer idag har jag ingen som helst aning om. Vädret är inte på topp just nu, men det kan vända fort. Det är ofta som det har varit dåligt väder tidigt på morgonen, men sen när klockan närmar sig åtta-nio tiden så har solen kommit fram. Vi kan ju hoppas att det blir så idag! :) Nånää.. Vi får se vad som händer om man far och hälsar på någon bekant eller om man bara är hemma. Nu ska jag iallafall ta mig min morgoncigg och aktivera barnet ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ni kan komma och hälsa på oss om ni vill! :D

2009-07-16 @ 08:53:08
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0