Söndag? Neeej, Måndag.

Idag känns det som en Söndag. Har varit en jätteseg dag idag som enbart spenderats inomhus. Eller inte riktigt, vi tog oss en promenad till affären och handlade lite. Men utöver det har vi bara varit hemma. Rätt skönt, men ändå jävligt segt!

Gårdagen vart bra :) Knallade ner till fördelsedagsbarnet vid två tiden och där blev vi kvar till halv fem. Jättetrevligt var det att surra och även supergott fika! :) Måste ta receptet på dom där kladdkakorna, det går väl bra Suzie?! ;) Emil hade köpt en pool åt Rasmus som dom kan ha ute på gården. En fin rund liten pool med ett svamptak :) Så nu kan han sitta och plaska hela dagarna då det är fint väder ute :)

Väl hemma slängde jag i Emil lite middag, snörde igång tvättmaskinerna i tvättstugan och sen gick vi till mamma och pappa för att käka middag. Blev nå kyckling och ris aktigt. Rätt gott faktiskt :) Väl hemma var det nästan läggdags för Emil på en gång, lite välling först och sen hopp i säng. Själv tog jag och Ebba en promenad till Gränderna där vi tog en rök med Sara och sen knallade vi hemåt. En lugn kväll hemma i soffan :)

Snart är det läggdags för Emil, om 1½ timma rättare sagt. Han är redan snortrött, hoppas han håller sig vaken ett tag till? :/ Det löööser sig. Han blev iallafall mycket mycket piggare efter middagen, tur det :)

Nu ska jag underhålla barnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0