Skål.

Godmorgon! :)

Gårdagen gick i lugnets tecken. Efter Emil ätit lunch så gick vi ut hela familjen för att ta oss en promenad i värmen. Vi gick förbi mamma och pappa och sa hej, sen knallade vi vidare så Ebbs fick bada :) Emil somnade också, det var det vi var ute efter från allra första början ;P Han var skitsur på förmiddagen och han behövde verkligen sova.

Dessvärre sov han enbart en timma, om ens det. Han vaknade kvart över ett. Då var vi här ute och lekte ett tag vilket inte var särskilt uppskattat av honom, lika sur som tidigare! :/ Vi gick in och åt mellis, idag blev det ett päron för Emils del, han vägrade äta allt annat. Sen packade vi in oss i bilen och for till farmor Anki för att äta en tidig middag. Då fick Emil i sig lite mat iallafall, tur det. Surrade med henne ett tag och sen gled vi hem.

Igår fick vi (Okej, det var Patrik som gjorde jobbet. Faktiskt!) upp rullgardinen i Emils rum. Shit vilken skillnad det blev. Grymt stor skillnad! Det blev skitbra :) Nu kan han få sova i mörkret och inte i kvällssolen, haha :) Idag åker dom upp i vårat sovrum, så det så! Ska bli skönt :)

Det blev en tidig kväll för Emil igår, redan tjugo över sex. Han var så sjukt trött. Anne skulle komma hit och ta med sig nån cider så skulle vi dricka lite och bara surra. Jag som har börjat promenera (är faktiskt ganska flitig nu) fick ett ryck att gå runt Kyrkbyn innan hon kom, så sagt och gjort! Kvart över sju var jag hemma igen och halv åtta ringde Anne och frågad om hon kunde komma. Perfekt tajming ;) Jag och Ebba gick och mötte henne så Ebba fick kissa lite.

Satt här ute tills Anne cyklade hem. Då satt jag och surrade med Maja och Johan, sen gick jag in. Blev en kvällsmacka och sen sängen. Tidigaste kvällen på länge, låg i sängen redan 23.25 Inte illa :) Men visste att det skulle bli en någorlunda tidig morgon idag..

Idag då? Jag och Emil ska nog mest troligt hitta på nånting med Emils farmor. Vi får se hur vädret blir så vi vet vad vi kan sysselsätta oss med. Men det löser sig :)

Mina inlägg blir alltid sjukt långa och jag skriver om absolut ingenting, haha.

Kommentarer
Postat av: Ida

Mysig blogg du har! (: Är allt bra med dig? KRAM

2009-07-02 @ 16:05:23
URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Postat av: Marie

Det lät som en bra ide! :D

2009-07-02 @ 18:40:12
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0