Måndag morgon..

Hej hej hallå.

Eftermiddagen igår blev också relativt lugn. Blev att äta middag på Corsica med Anki, Björn, Sara, Malin+barn och så givetvis Patrik och Emil :) Jättetrevligt var det. Var hemma strax efter sex.. då vart det lite bus och sen hopp i säng för plutten. Jag plockade undan här hemma och sen for jag och handlade lite nödvändigheter, såsom bröd tex. Så nu kan jag äta frukost igen, wihoo! ;)

Strax baki åtta, kanske närmare halv nio, så gick jag till Suzie och Magnus och tittade på nytillskottet Ronja :) Shit vad liten! Eller, hon är ju som alla bebisar ska vara men det känns så sjukt litet. Helt galet!! Kan inte fatta att Emil varit sådär liten, tillochmed mindre. Ojojoj! :) Underbart fin var hon och hon hade mycket och mörkt hår :) Strax baki tio var jag hemma igen. Då vart det lite cola och choklad (blev Söndagsgodis istället för lördagsgodis ;) och så såg jag en helsjuk film på sexan. Men rolig var den! :) Klockan tolv ropade sängen, underbart :)

Idag vaknade Emils vid sju, en helt hyffsad tid. Men jag är grymt jävla trött alltså.. Som vanligt med andra ord! Hm.. undra vad man ska hitta på idag? Kanske skulle "underhålla" folket från Stockholm eftersom Anki och Björn måste jobba hela veckan? Nåja.. vi ser ju vad som händer :) Nu en morgonpinne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0