Fredag.

Hejhopp gummisnopp.

Tänkte precis skriva vad vi gjorde igår, men jag kommer fasiken inte ihåg?! Jojustdet! Vi var och lunchade med Emils farmor på Waldorf, det var gott ;) Sen for vi hem och jag, Emil och Ebba tog oss en promenad runt storheden och tillbaka. Ruskigt varmt var det. Och svettigt! Ebba hade nog en näradödenupplevelse, men hon överlevde ;) Min plan var att Emil skulle somna i vagnen, men nejnej.. Det gjorde han då inte! Nåja, gick förbi mamma och pappa på vägen hem och sa hej en snabbis. Pappa bytte däck på motorcykeln och självklart så skulle ju Emil hjälpa till. Han är allt bra gullig min unge :) Gick sen hem och slängde Emil i säng. Tror ni han ville sova? Neeeeej. Det sket sig, han var fan vaken hela dagen. Gissa om han var gnällig eller? Joooodå. På kvällen tog jag och Emil en dusch så vi vart rena och fina, sen fick han gå och sova. Han slockna på tre röda.

Själv så gick jag ut till alla grannar där vi hade en liten hejdå fest för Maja som reser bort imorgon! Skitkul hade vi. Spelade kubb och bara var. 3-0 till tjejerna, gissa om vi (LÄS; Anne) var bra!! :D Haha rätt kul. Gick in halv tolv och då ritade jag teckningar till Maja och Jari som jag lämnade i deras brevlåda, haha! Ingen idé att skriva vad och varför, en lång historia. Men det var kul ;)

Idag har vi inte hunnit göra alltför mycket. Var ute en stund på förmiddagen. Sen gick vi in och Emil fick lunch och nu sover han. Hoppas han sover till två, det hade varit guld värt. Inte för att jag tror han kommer göra det, han kommer säkert vakna när som helst tyvärr. Aja, vi ser ju. Jag skulle verkligen behöva diska men tar det lite senare.

När Emil vaknat tänkte vi kanske åka till farmor Anki och ta oss en promenad med henne och hundarna. Hon skulle även bjuda på middag. Gött :)

Nu en rök på balkongen och bara ta det lugnt innan odjuret vaknar igen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0