En omgång till

Blev vattenskoter imorse också, oooh ja!! Underbart roligt :) Denna gång var det extra kul eftersom det var så blåsigt så det vart sjukt mycket vågor och vi bara studsade fram på dom, haha! ;) Tänk om man hade haft en sån där rolig leksak varje dag :P Nåja.. Sen gick vi hem och slängde i Emil lite lunch, for sen och handlade till middagen och lite blöjor och välling. Väl hemma slängde vi Emil i säng och hans slocknade på stört, trött kille.

Själv satte jag mig på balkongen i solen i lugn och ro och drack en cola och kedjerökte, haha. Då Emil slog upp sina ögon klockan två gick vi till mamma och pappa och hämtade hem grillen som vi fick förra sommaren men som fortfarande är oanvänd. Fy oss! Jag och Emil stannade här ute när vi kom hem så Emil fick leka med Kate och jag surrade med Emma och Henrik :)

Efter en stund kom farmor Anki och Malin + barnen så vi gick in så dom fick se hur vi bodde. Dom stannade inte alltför länge. Började sen med middagen som bestod av grillade hamburgare. Köpte såna där färska hamburgare, underbart goda var dom! Bjöd även över Andreas på middag, alltid lika kul :)

Ikväll fick Emil bada, var verkligen på tiden. Och nöjd var han! :) Sen blev det sängen klockan sju. Själv så plockade jag undan här hemma och sen gick jag ut med Ebbs en sväng. Tog en kort promenad och sen kastade vi boll tills hon inte orkade springa längre. Hon var nästintill död! Gjorde mig även två fynd när vi var ute. För det första så hittade jag Emils pipmugg som försvann under dagen. Den låg utanför grannen :) Sen så hittade jag även min cykel som försvann förra veckan tror jag? Så den cyklade jag hem :) Bra bra.

När jag tog mig in diskade jag undan det sjukt stora berget och sen tog jag mig en underbar dusch! :) Andreas är här och dricker en öl med Patrik. Själv öppnade jag precis en cider för att känna mig som en i gänget, haha! :) Ska fortsätta vara social nu..

Kommentarer
Postat av: fanny

Vi syns på torsdag! jag har surrat med tessan o marja o co och vi styr upp torsdag hos fjolla eller nå!! ;D va sägs?

2009-07-28 @ 22:20:06
URL: http://onmyroad.blogg.se/
Postat av: Alexia

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min, bor även jag i Luleå :)

Kram

2009-07-28 @ 22:35:24
URL: http://theseamysideofalexia.blogg.se/
Postat av: Helena

Fan vad kul med vattenskoter! :D Har du nån aning om vad den kostade att hyra?

2009-07-29 @ 00:14:38
URL: http://completelyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0