Det hjälper inte!

Emil höll sig vaken med nöd och näppe. Lite grin och gnäll vart det mot slutet av kvällen, men det är smällar man får ta. Han slocknade som en stock så fort jag la honom i sängen klockan sju.

Jag och Ebba tog oss en promenad till Gränderna där vi mötte upp Anne + hundarna och vi fortsatte promenera mot Sunderby hållet. Då det inte gick att gå nå längre så vände vi och gick tillbaka längs vattnet. Stannade utanför Anne och tog en rök och surrade och sen gick vi hem. Kom oss hem exakt klockan nio! :)

Dessvärre så kände jag just nu ikväll då jag lånade Annes våg att det är helt jävla meningslöst att promenera (iallafall för min del) eftersom jag aldrig någonsin verkar kunna gå ner i vikt. Visst, har bara hållt igång 2 veckor, men åtminstone 1 kilo borde väl inte vara så svårt?? Tar en promenad som tar ca: 45-60 minuter varje kväll, (bortsett från fredag och lördag faktiskt) köper inte hem nå coca cola längre, (alla vänner vet hur sjukt mycket cola jag brukade dricka. Nu snackar vi om minst 1 liter dag) äter inte ute lika mycket som tidigare (har hänt 1 gång nu på 2 veckor) och äter enbart godis på lördagar. Så det känns ju lite bittert att ingenting händer :( Aja.. ska ge det ett tag till sen ger jag fan upp om det inte sker nån förändring!

Nog tjatat om en massa kilon.. Imorgon kanske vi ska till Boden (Nordpoolen) och bada :) Får se hur det blir. Emil hade nog uppskattat det iallafall :) Annars blir det väl en lugn dag hemma.

Nu ska jag se klart ett program sen tror jag nog att jag går och lägger mig. Fick världens huvudvärk för en liten stund sen :(

Kommentarer
Postat av: Nath

Det kan ju ta ett tag innan man börjar gå ner, dessutom förvandlas ju fettet till muskelmassa till en början :)

2009-07-07 @ 20:32:48
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: anne

http://www.namnband.se/

2009-07-07 @ 21:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0