Dagen blev bättre..

.. och tur det!

Emil slocknade vid halv tolv efter lunchen. Vaknade til liv igen klockan ett så då packade vi in oss i bilen och for till Malin. Där vart vi bjudna på bullar och nybakta kakor, underbart gott! :) Emil ville bara han mer och mer så till slut fick vi plocka bort fikat så han inte såg det, haha ;) Stannade i ca 2 timmar och sen vart det hemfärd.

Väl hemma så kom farmor Anki på besök och busade med Emil. Till middag blev det fiskpinnar och potatismos, länge sen vi åt det nu och det var premiären för Emil. Han gillade det :) Läggdags vart det just innan sju för Emil var världens suraste unge, supertrött var han. Strax baki sju kom Anne och plockade upp mig och vi for på Willys där båda handlade lite. Sen dess har jag inte gjort så särskilt mycket.. Diskat, plockat undan och tagit mig en dusch. Riktigt skönt var det :)

Imorgon blir jag med "tvillingar" (det skiljer endast 12 timmar mellan Emil och Freya). Freya kommer hit på morgonen och ska stanna här hela dagen medans mamma Sara och pappa Josef jobbar. Det kommer säkert gå jättebra! :) Dom kommer roa varandra så jag kanske till och med slipper den sysslan imorgon? ;) Om det är dåligt väder imorgon så är vi bara här hemma, men blir det sol så ska vi gå till mamma och pappa där busungarna kan vara nakenfisar och bada i poolen mest hela dagen. Det kommer dom säkert uppskatta! :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen för som vanligt blir det väl säkert en jättetidig morgon. Och så ska man orka med två busfrön! :P

Bjuder på några bilder:

Emil och Kate för nån dag sen. Dom bytlånade bilar med varandra :)


Emil testar Kevins fyrhjuling, och den var ju superskoj! :)


Kevin fick nöja sig med bilen, men lika glad var han för det :)


Dagens bild. Emil fick för första gången använda sina hängselbyxor, och visst blev han tjusig? ;)

Kommentarer
Postat av: Nath

Tusen tack :)



Ja, dom är lika förutom att han typ väger 15 kg mer :P haha!

2009-07-22 @ 00:13:39
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0