Äntligen!

Yes. Idag vart det uppstigning efter klockan sju. Kommer inte ihåg sist det var efter sju? De senaste dagarna har lilleman vaknat vid sex snåret. Men det här är en bra tid tycker jag, såhär kan det vara varje dag ;)

Gårkvällen blev lugn. Tog en promenad förbi Anne där vi kolla tv och åt lite gott. Tog det bara allmänt lugnt faktiskt, ritktigt skönt. planen var att jag skulle cykla dit men när jag skulle hämta cykeln så upptäckte jag att den var stulen, haha. Fast det gör inte mig nånting.. Är mer förvånad över hur länge den har stått här utan att någon har tagit den. Den har ju inge lås också ser den förjävlig ut, tänkte att nån kanske skulle kunna sno den i fyllan. Men icket. Men nu är den borta, dra mig baklänges! Promenerade mig hem från Anne där vid halv elva. Väl hemma så tog jag ut Ebbs och busade/tränade lite med henne. Sen vart det lugnt här inne.. kollade nätet, såg lite tv och sen sängen. Tror jag kom mig i säng strax efter tolv.

Idag funderade jag på om jag skulle ta mig en städdag. Kändes väldigt trist och tråkigt, men det måstes! :( Vi ser ju om det blir av.. Måste ske i helgen annars, för nu är det verkligen dags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0