Underbart

Den här dagen har varit jättebra! :) Äntligen gjort nånting utöver att sitta hemma, haha.

Morgonen såg ut som vanligt.. Sen ringer Marie på förmiddagen och har tråkigt, precis som jag också hade. Surr, surr och surr blev det.. Slutade med att Marie, Jenny och Emelie kom hit med hundar och lille Vincent och så tog vi oss en promenad. Jätteskönt var det med frisk luft och riktigt trevligt med promenad sällskap! Mycket roligare än att gå själv. Var ute i en timma ungefär, lovely :)

Väl tillbaka på parkeringen så ringer Therese till Marie och det slutar med att jag och Marie far till stan med barnen (hundarna lämnade vi hemma) och tog en sen lunch med Therese! Skit trevligt :) Länge sen jag såg henne nu, lika fin som alltid :P Strax efter tre for jag och Emil hem.. Marie, Thess och Vince gick på stan tror jag?

Sen dess har vi bara varit hemma och lekt. Tog en kort promenad nu på kvällskvisten så hon Ebba fick göra sina behov, men annars har vi bara myst på här hemma. Emil har fått bada nu ikväll och nu ligger han och sover sen en halv timma tillbaka. Min sömntuta! ;)

Idag så fick jag mitt efterlängtade sms om att sakerna från Linus & Lotta har kommit, så just nu inväntar jag min pappa som ska komma och sitta barnvakt 10 minuter så jag kan fara och hämta ut paketet! Jag kan verkligen inte vänta tills imorgon, haah! ;)

Det var våran dag, underbar!

Kommentarer
Postat av: jonna

å de lät svin mysigt:D

vi måste ju komma å se hur ni bor:D

2009-01-13 @ 19:55:42
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: anne

ja men de har vi ju nyss gjort haha

2009-01-13 @ 22:20:26
URL: http://annew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0