Roligt? Nejdu.

Jahapp. Så var denna natt förbi, kanske inte alltför kul. Emil har varit vaken mycket inatt. Han har bara legat i sängen och levt rövare. Så inte har jag kunnat sova mycket för det inte. Nu har vi klivit upp iallafall efter många om och men. Garanterar att jag kommer gå och sova igen när Emil ska göra det för jag är en zombie! Sitter här med halvt öppna ögon och hjärnan hinner inte riktigt med. Blä! Hoppas på en bättre natt inatt :)

Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Ska höra med mamma om hon vill följa med på en promenad idag. För nu måste hon gå för nu har dom också hund. I 1 månad :) Morfars hund Linus ska bo hos mamma och pappa i ca 1 månad för morfar och Rose ska till Thailand. Det blir kul med en till hund.. Inte för att han är särskilt busig, han är världens pensionär, men ändå :) Han är en jättestor Golden för dom som ville veta det :)

Nu ska jag ta en sur oh arg Emil. Vette tusan vad hans priblem är alltså.

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag vet ! men att bara stoppa in sånt där UNDER huden måste ju göra minst lika ont, särskilt när han gör det utan bedövning :S

2009-01-14 @ 15:10:43
URL: http://Moanystrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0