Jag ska på date!

Blev inte att fara till staden idag, men imorgon var Marie och Vincent sugna så då hakar vi nog på! :) Jonna, om du läser det här så kan ni väl följa med imorgon, eller är ni upptagna då också?! ;D

Emil har ätit lunch för ett tag sen, idag fick han gröt till lunch. han fick även äta själv vilket resulterade i att jag då hade ett jävligt grisigt barn ;) Men det är kul, han har så roligt, så vad gör lite gröt överallt? ;) På en timma ungefär knallar vi ut med Ebba, blir nog en sväng runt industriområdet vid kyrkbyn, rätt lagom sträcka faktiskt. Sen i eftermiddag ska vi knalla ner till Suzie och Rasmus. Jag kom på den smarta idén att vi kunde äta middag ihop. Varför ska vi bara sitta och ruttna på varsitt håll när man kan umgås och göra mat? :) (Både Magnus och Patrik jobbar kväll) Så dit ska vi sen. Även Ebba fick följa med, katten får vara på dasset medans :) Kul för Ebba att komma iväg också, och inte bara sitta här hemma hela tiden. (Ja, förutom då hon är på promenad såklart)

Nu blev det mycket skrivet, fast ingenting vettigt :)
Ska leka nu, hejdå

Kommentarer
Postat av: Nath

:) Vad väger han nu?

2009-01-28 @ 14:05:41
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: maria

jihooo! så roligt att ni kommer! =)



ja bara att hojta om du vill att jag försöker, har gjort min egen o jonnas. så där ser du ju på ett ungefär det lilla jag klarar av ;)

2009-01-28 @ 20:18:51
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0