BVC, besök och hundhuset!

Haft en riktigt bra dag idag. Inte bara ugglat utan gjort nånting, härligt! ;)

Morgonen började med BVC besök halv tio. Nu har Emil blivit värsta stooora killen. (Iallafall i mina ögon :P) Han vägde 8655 gram och var 69,5 lång :) Mammas kille!! :)

Resten av dagen spenderades hemma i lugnets tecken. Anne och Kevin kom på besök, det var trevligt! :) Barnen lekte på golvet och vi satt och surrade. Också på golvet såklart ;) Emil och Kevin fick middag och sen for Anne och Kevin hem. Strax efter sex tog jag Ebbs och brummade till hundhuset. Patrik fick lägga Emil för första gången, haha! Det hade gått bra, han är inte så svår att lägga som tur är :)

På hundhuset var det trevligt. Det blv jag, Jenny och Jonna utav kompisarna, sen var det ju såklart annat folk där också! :) Ebba skytte sig väldigt bra tycker jag. Endast ett morr, men inge mer än så. Framsteg med andra ord! :) Hon låg till och med under ett bord brevid en jättefin labrador tik som löpte och det gick helt okej! :) (Var åt henne Ebba morrade en gång) Men som sagt, hur ofta träffar Ebba hundar över lag? Och hur ofta ligger hon brevid en hund hon aldrig förr har träffat? Hon blir bara bättre och bättre! Det är kul :D

Nu har jag varit hemma i en timma ungefär, hunnit med att diska och plocka ihop massa saker. Patrik for till Daniel när jag kom hem så jag har det lugnt och skönt ;) Ska faktiskt ta mig en rök och sen slänga mig i soffan och glo på tv.

Bjuder på några bilder också! :)


Världens finaste! :)


Mina fina!! :)



Emil kollar tv. Väääldigt intressant! :P


Emil försöker dricka själv..

...tyvärr gick det inte så bra ;)


Men sen så gick det bra! ;) Fast han fattar inte att han måste hälla såklart, han sätter den bara i munnen :)


Mammas stjärna! ;)


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja nu är han en bjässe han Emil! :D Se vad fort det ger resultat att fara på hundhuset, visst är det kul! :)

2009-01-08 @ 09:21:46
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Nath

Sätt igång och koka mat åt pojken för bövelen! :P

2009-01-08 @ 14:41:42
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0