Bajs hela dagen

Snacka om bajsmonster Emil varit idag. Äckligt! Han måste ha fått nån slags magsjuka som enbart kommer bakvägen. Jag skojar inte då jag säger att jag bytt minst 6 bajsblöjor idag! Och ni som känner Emil vet att han inte är nån storbajsare, vanligtvis får jag byta 1 bajsblöja per dag.

Sen kan han inte må helt bra heller för han har mat strejkat i princip hela dagen. Jag fick i han lite yoghurt vid ett tiden men inte mycket mer än så. Han åt bara halva vällingen nu ikväll också. Tråkigt när han inte äter, blir rädd att han ska svälta ihjäl! (Vilket inte är särskilt trovärdigt om man är utan mat endast 1 dag) Nåväl, han dricker vatten för fullt, det är bra :) Jag hoppas verkligen han mår bättre imorgon så vi kan umgås med folks snart igen :)

Blev ingen lång promenad idag, gick till Rimi fram och tillbaka med Suzie och Rasmus. Det får bli en längre sväng imorgon, tänkte gå till Apoteket på stroheden då, och om vi orkar så går vi hem också, annars är vi slöa och åker hem med Patrik då han slutar jobbet ;) Vi ser ju..

Nu ikväll så har jag socialiserat lite med Suzie hos henne. Blev inte så långvarig, men en timma iallafall :) Bätte det än ingenting alls! :P

Nuså.. Ska göra annat svammel nu. Godnatt

Kommentarer
Postat av: lina

Ja, det är ruskigt skönt :-) Hur har helgen varit? Spenderats i sängläge? Fyfan för magsjuka.. ja, alla sjukdomar faktiskt:-)

2009-01-19 @ 23:59:56
URL: http://linaoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0