Äntligen Lördag :)

Uppe före tuppen idag. Emil var snäll med mig idag och och sov till halv sju :) Så nu känner jag mig pigg och vi är uppe och leker! :) Får se om jag kanske går och vilar med Emilsen igen? Måste ju orka med kvällen? ;)

Gårdagen blev lugn. Var hemma resten av eftermiddagen och vi lekte och busade. När Emil hade somnat for jag och Anne på Ica Maxi för att köpa gotta. Jag köpte lite godis, men kom även hem med 2 stycken mössor åt Emil ;) 2 höst/vår mössor.. Blev inte särskilt dyrt, dom var på rean. Så 2 mössor för 25 kronor, jag hade råd! ;) Sen for vi hem till henne och snaskade och pratade bajs som vanligt.

Idag är det partaj, som jag har längtat! :) Emil ska sova hos mormor och morfar, vi går nog dit så han får käka middag där. Sen ska jag hem och fixa mig, och sen tar jag och Patrik bussen till Hertsön! :)

Funderar även på om jag ska slinga håret idag? Jag är i valet och kvalet? Ska fundera lite till, Anne kunde hjälpa mig! :)

Usch, Emil har bajsat, han klättrar på min stol och luktar illa. Ska nog byta blöja, såhär kan han ju inte gå runt och lukta :) Sklriver säkert sen!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hihi en kompiiiis :)

2009-01-31 @ 07:23:36
URL: http://malindas.blogg.se/
Postat av: maria

wihoo, låter som du är laddad för kvällen, TOPPEN :) vi ses ikväll!! :)

2009-01-31 @ 10:07:12
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0