Tisdag

Tyvärr så blev det ingen lång sömn imorse vilket jag önskade mig! :( Vi somnade om efter sju nångång, kanske tjugo över? Och när klev Emil upp? Tio i åtta! Så vi han sova en halvtimma ungefär, vilket inte är nånting alls. Han brukar vanligtvis sova åtminstone en timma, men inte denna gång. Tyiskt, eftersom jag var så jäkla trött. Haah ;)

Vad denna dag har att bjuda på har jag ingen aning om. Ska iallafall till mamma och pappa för att få i mig lite middag. Tror det skulle bli pyttipanna, det duger. Iallafall om man har rödbetor och ägg till ;) Men annars blir det väl lugnt här hemma, finns tyvärr inte så mycket att göra. Och det jag vill göra kostar pengar vilket jag inte har :( Så det blir nog lugnt här hemma,

Nu ska jag ta en sur och arg Emil. Igår kväll var han likadan, vaknade hundra miljoner (Okej, kanske 5 gånger iallafall) gånger och bara skrek. Tror det är andra tanden där uppe som är på gång för man känner en jätteknöl där nu. Eller man ser knölen helt enkelt. Är han lika arg hela dagen så är det en alvedon vid läggdags som gäller. Förhoppningsvis så lindrar den smärtan av tanden och han är liiiite snäller ikväll :)

Nyss åt vi frukost och nu tänkte jag klä på Emil så han slipper krypa omkring i bara blöjan. Inte för att jag tror han bryr sig, han tycker nog det är skönt att vara nakenfis ;) Men jag tycker det är kallt här inne och det har börjat komma lite snor från hans näsa nu igen (!!) så då får han ha kläder på sig :)

Om det är någon som känner sig uttråkad och inte har nånting att göra få du/ni jättegärna komma på besök. Vi sitter här och gör ingenting ;)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0