Pulkan var bäst!

Emil stortrivdes i pulkan! :) Inte för att han sa det rakt ut åt mig, men det syntes! Han såg så himla mycket och han kunde titta på Ebba som hoppade i snöhögar och tokade sig. Han skrattade åt Ebba så mycket så det såg ut som han skulle vika sig dubbel, mitt bustroll ;) Så pulka blir det definitivt fler gånger! :) Tack så mycket Morfar och Rose (min morfar och hans sambo) för pulkan! :)

Pyttipanna bjöd mamma på, smaskigt var det. Stannade inte alltför länge, Emil började bli trött så vi gick hem så han skulle hinna bada innan läggdags. Blev ett snabbt bad för han var superdupertrött. Så nu sover han tror jag, har lagt han iallafall och det är tyst. Egen tid till mig ;) Blir väl att diska som vanligt, haha.  Nåja, då är det rent och fint när vi kliver upp imorgon, det älskar jag! :D

Imorgon blir det staden som jag skrev tidigare. Såg att Marie var sugen, brabra!! :) Måste köpa halksockar åt Emil, han har inga alls. Kanske även nå mockasiner också? Han har ett par men dom börjar bli små snart. Egentligen skulle jag behöva köpa kläder åt han också, i storlek 80, men plånboken säge ifrån :( Han kan ha 74 ett tag till. Vi håller tummar och tår för det!! ;) Sen så blir det en lunch också, det kan man ju bara inte skippa. Inte enligt mig iallafall ;)

Ska kika vidare. Vi ses!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0