Onsdagen är förbi

En helt okej dag idag, förutom huvudvärken, den sitter kvar än! :( Jag och Emil somnade om sen igen och när vi väl vaknade upp så hade jag ännu mer huvudvärk! :( Så när vi tog ut Ebba på morgon promenaden svängde vi förbi mamma och hämtade en huvudvärkstablett. Tur att den hjälpte ett tag iallafall :)

Förmiddagen spenderades bara här hemma med lek och bus! Vid ett gick vi ut med Ebba, vi promenerade till storheden och så gick vi på Lindex, men vi tittade bara, inget köpande idag inte, det har vi inte råd med. Och så behöver han ingenting heller, så det var ju tur det ;) Gick sedan till Patriks jobb och väntade där ute på att han skulle sluta, tror vi var en kvart tidiga? Ebba frös så henne slängde jag in i bilen så hon fick mysa i värmen :) När vi tagit oss hem så stannade inte jag och Emil hemma särskilt länge. Jag packade bara saker åt han såsom mat, blöjor nappflaska med mera, och så fick han sig en yoghurt, för sen for vi till Ersnäs till Elina och Jossan! :) Evigheter sen vi umgicks sist, så det var super trevligt :) Måste göras oftare tycker jag! Även Moa var med mestadels, också jättekul för henne ser jag aldrig heller. Måste ske en förändring på det med! :)

Jag och Emil var där ända tills han skulle sova. Blev bjudna på lasagne med god sallad till, supersmarrigt :) Jossan var det full rulle på, hon ståjade och tjoade :) Busade med Emil, hoppade i sängen (vilket hon egentligen INTE fick! ;) och sprang runt som en tok ;) Sen åt vi kladdkaka till efterrätt, mm :) Gav Emil välling där samt bytte om till pyjamas och sen for vi hem, han slocknade direkt vi satte oss i bilen, min mysgris ;)

Lyfte över han till sängen och for sen förbi mamma en snabbis, skulle fixa en sak. Sen har jag bara varit hemma, plockat och diskat. Känns som att det här kommr bli en tung natt faktiskt.. Märkte hos Elina att snoret rann från Emils näsa, och nu ikväll har han vaknat en gång och var helt hysterisk, täppt i näsan och jävlig :( Så jag har lagt en extra kudde i sängen så han kom högre upp och sen dess har jag inte hört ett ljud, hoppas det håller i hela natten ;)

Så Nathalie, om du läser det här så blir det nog mest troligt inte att bada på Fredag, inte om Emil är snorig! :( Tyvärr. Jag som hade sett fram emot det så mycket, Emil älskar ju att bada. Men det kommer fler tillfällen, tur det ;)

Nu ska jag minsann ta och borsta tänderna och mysa ner mig i sängen. Patrik ligger på soffan och sover, så han får nån sömn inatt om Emil är grinig.

Föresten! Tror jag vet varför jag har en sån hemsk huvudvärk. Jag har inte druckit coca cola! Hade ont i huvudet igår också och då drack jag inte heller cola. Skulle inte förvåna mig om det är därför. Kropp och knopp har blivit så van eftersom det slinker ner läsk varje dag.. Nu försöker jag verkligen dra ner på mitt coca cola drickande, ska försöka hålla mig till helgerna. Hoppas det går också, men än så länge har jag klarat mig ;)

Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0