Onsdag

Dagen har varit riktigt bra. Jag och Emil klev upp kvart i tio (för andra gången) och åt frukost, sen gick vi ut med Ebba. När vi kom oss in så lekte vi och sen blev det lunch för Emils del. Efter han ätit så tog jag tag i hans rum. Plockade ut all skrot som inte ska vara där, damtorka, damsög och skura. Hängde även upp gardinstången och fixade dit gardinerna (som förövrigt är alldelens för långa och måste strykas, men det tar jag en annan dag, ville bara se hur det såg ut). Så på fredag ska jag fixa ordentligt där inne, väntar bara på lekmadrassen som mamma ska komma med då. Vill ha iordning alla stora saker innan jag sätter upp lampor och tavlor, så jag ver vart allt ska vara. Det här kommer nog bli superbra!! :)

Tog oss en promenad och mötte upp farmor Anki och gick sen hit. Kan ju säga att jag släääpade med Ebba hela vägen till Rimi. Hon ville absolut inte vara ute idag, fast hon hade täcket på sig, haha. Hon försökte vända och gå hem hela tiden, men det fick hon inte. Fort hem gick det sen iallafall :)

Idag så åt vi middag med mamma och bror. Det blev kyckling, ris och currysås, sitter alltid bra i magen! :) Patrik och Ebba gick hem efter maten, jag och Emil stannade till klockan blev sju. Så han fick på sig pyjamasen och äta välling hos mormor och sen gick vi hem. När Emil hade somnat så for jag till Anne och där har jag spenderat min kväll, trevligt som vanligt :) Surrade till tio ungefär och sen brummade jag hem.

Nu sover alla förutom jag. Ska nog gå och lägga mig snart, måste bara borsta tänderna och dylikt, sen är jag redo för sängen :)

Emil har varit lite grinig nu ikväll (efter han har gått och lagt sig), tror att andra tanden där uppe är på gång, han har iallafall en knöl där så det dröjer nog inte länge tills den är framme. Hoppas det går snabbt och smärtfritt så man slipper världens grinigaste pojk! ;P

Kan ju även meddela att han varit sjukt nöjd och glad både igår och idag, jätteroligt :D Idag sov han inte ens när vi gick ut och mötte upp Anki vilket han alltid brukar göra, han satt bara och pratade och skrattade i vagnen. Mammas goa kille! :) Fast jag fick han till att sova en stund efter han ätit middag och innan vi gick till mamma, annars hade han varit ett monster på eftermiddagen. Men det var han inte nu :)

Nu sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0