Jag väntar..

Kvällen har spenderats hos Anne. Iallafall i två timmar :) Satt och surrade om allt och inget som vanligt, haha. Tänk att man kan ha så mycket att prata om fast man pratar med varandra dagligen? Konstigt.

Än så länge går det bra med Emil i sitt rum och det är ju tur :) Han skrek till en gång (fast det gjorde han ju när han sov i vårat rum också) innan jag for iväg, men sen dess har det varit tyst. Han har inte sagt ett pip sa Patrik, underbart :) Får se hur det går inatt.. Jag kunde ha svårt att vakna fast han har sov inne hos oss, så Patrik fick väcka mig. Hoppas jag vaknar nu när han sover i ett annat rum? Om jag inte för det så gör ju åtminstone Patrik det, så Emil blir inte helt ensam! ;) Men jag måste ju vänja mig, han kan ju inte sova i vårat rum hela livet han bor hemma :P

Sitter och väntar på att reprisen av Criminal Minds ska börja, det är cirka en timma kvar. Jobbigt. Jag missade i Torsdags så jag måste se nu ikväll :) Aja, bara att härda ut. Ska surfa vidare nu och kolla vart jag hamnar :)

Gooooodnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0