Fredagen den 13

Otursdag idag! Men vet inte riktigt om jag tror på sånt där? Vi lär ju märka om något konstigt händer? :P

Gårdagen blev lugn här hemma. Sara och Adam (Emils faster och hennes sambo) kom förbi och hälsade på, alltid lika trevligt :) Efter ett tag kom även Anki (Emils farmor) och hängde med oss.. Emil sov när alla var här och sen när han väl vaknade så han dom inte stanna särskilt länge, haha. Vilken dålig tajming! :P

Efter alla åkt hem så busade vi på här och sen efter Emil ätit middag så lämnade jag han hemma med pappsen och så for jag och Ebba till storheden. Handlade lite på Maxi, Apoteket och sist men inte minst tog jag med mat från MAX ;) Gött. Tog ett tag i Max kön så när jag väl kommit hem så var det bara att slänga i sig maten för sen skulle Emil få bada innan läggdags :) Igår var det inge krångel när han skulle lägga sig, riktigt skönt.

När Emil lagt sig plockade jag undan alla leksaker, sen gick jag och Ebba ut och busade i snön, sen in och duschade och sen soffläge med cola och ostbågar för då började Criminal Minds! :) En myskväll för mig själv. Patrik mös på framför datorn med sitt spel, hahah. Vid tio tiden fick jag för mig att vara lite kreativ (vilket ALDRIG annars händer) så jag tog fram fotoramen (8 st kort fick plats)  jag köpte på Dollarstore för rätt så länge sen och stoppade in vykort (Emil fick vykort med Disneyfigurer på från Disneyklubben) som fick vara fotografier. Det blev jättefint :) Så nu har Emil en disneytavla, hihi. Tänk så duktig jag kan vara ibland. Eller, egentligen aldrig. Förutom nu då! :)

Sen blev det att diska lite, en sista rastning av ebbs och sen sängen. Skönt!

Idag vet jag inte alls vad som händer. ikväll blir det nog lugnt här hemma, ska passa på att packa Emils saker så slipper jag göra det imorgonbitti, för då blir det inte så stressigt. Han ska ju till farmor imorgon så jag och Patrik kan fara på IKEA :) Gud vilken romantisk Alla hjärtans dag, IKEA. Haha! ;) Äh, vi har aldrig varit så mycket för sånt där så det är skitsamma. Och Ebba fyller 2 år imorgon. Våran kärlekshund! ;D Hon får fira sin dag hos mormor och morfar, jättekul :)

Nu är Emil lite arg och jag har inge mer att skriva. Blev på tok för långt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0