Finbesök + tofflor till middag

Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat det, dagen blev mycket bättre! :)

Jag och Emil gick och vilade igen på morgonen och när vi klev upp klockan nio hade jag ett missat samtal från Elina. Ringde upp henne och hon och Jossan ville komma på besök. Självklart fick dom det! :) Så innan dom kom gick jag på statoil och handla kakor och coca cola, jag vet att Jossan tycker om coooola ;) Så vi satt här och surrade och fikade ett bra tag, närmare bestämt till halv tre stannade dom :) Jossan och Emil var mestadels på golvet och härjade på, sötbarnen! :)

När dom gick vidare tog vi oss ut på en promenad. Gissa om Emil var trött eller trött när vi gick ut? Han hade varit vaken från halv nio till halv tre plus en massa lek med Jossan. Han var helt slutkörd lillgubben! Nåja, vi gick först till Rimi och handlade lite mat åt Emil, (Åkte ju aldrig och handlade eftersom vi fick besök, får ta det imorgon :) sen gick vi vidare längs vattnet så Ebba fick springa av sig och sen direkt till mormor och morfar :) Där blev det middag, vofflor :) Eller tofflor som jag så fint kallade det, haha ;) Blev helt galet då jag skulle förklara för pappa vad vi skulle äta, tofflor var det enda jag fick fram. Men han förstod mig, tur det :P

Jag, Emil och Ebba har spenderat hela eftermiddagen/kvällen hos mormor och morfar. Kom hem strax efter sju och då var det bara att lägga Emil på en gång. Så jag har inte hunnit göra så mycket här hemma än så länge. Plockat undan från stöket tidigare idag, blir mycket saker när två barn leker. Speciellt då Jossan är så stor och bygger kojor och dylikt. Gullungen! ;)

Nu ska jag förhoppningsvis ta tag i disken? Har varit bra på att säga så nu flera kvällar i rad men har ändå slutat med att jag fått diska dagen efter, haha :) Nåväl.. de blir ju gjort åtminstone ;)

Slänger in nån bild från dagen! :)



Busade lite med Emil, haha! ;)


Emil och Jossan! :)


Stortjejen som snart blir hela 3 år! :) Vart har tiden tagit vägen?


Min fina!


Jossan och Emil igen. Dom var toookiga, haha ;D


Jossan fick låna min kamera så hon knäppte kort på mig och Emil. Jag ser ut som ett mähä, så titta bort. HA!

Kommentarer
Postat av: maria

jaa, den var skit snygg! fattar inte hur den kunde vara så billig, men det är ju aldrig fel! ;)



ja men det tycker jag du ska göra. dock går det inte som jag vill med träningen nu då jag börjat jobba. men någon gång ska jag väl ta mig iväg! om inte annat har ju jonna all tid i världen =)



fast jag tycker inte du behöver träna! så mkt kan du inte ha hunnit gå upp sen jag såg dig ;) och då behövdes det inte!!

2009-02-26 @ 21:14:29
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0