Alla hjärtans dag & 2års dag!

Glad alla hjärtans dag!! Säger man så? :) Kan ju då även passa på att säga Grattis på födelsedagen Ebba och Lycka! ;) Våra odjur blir oooldies idag, hela 2 år :)

Den här dagen är en bra dag! Fast vi klev upp före sex så är jag ändå på superbra humör! :) Kan ju bero på att vi ska till IKEA kanske? :P Ska bli superkul. Vilken tid vi åker har vi inte bestämt än, beror på hur länge Emil behagar att sova nu på förmiddagen. Men vi åker efter det. Först till mamma och pappa och hämta resesängen med mera och lämna Ebba där. Sen till Antnäs för att lämna Emil, och SEN beger vi oss mot Happaranta. Nice ;)

Gårdagen var lugn. Roade oss här hemma på förmiddagen. Tog en kort promenad vid ett så Emil fick sova lite pch Ebba göra sina behov. Emil vaknade klockan två och då for vi allihopa och hämtade Emma, sen ranta vi runt lite, såsom Växtriket och Dollarstore. Köpte en sak åt Emil på Dollarstore som han kan ha sina leksaker i, det var allt.

Väl hemma blev det lugna puckar. Efter Emil somnat for jag till Jonna och hämtade ööööööl och sen hem igen! :) Ölen var till Patrik, jag HATAR öl. Fick sen lite finbesök på kvällen så vi satt och surrade ett tag och drack en cider eller två. Alltid lika trevligt ;) Passade även på att packa Emils saker igår, iallafall det mesta, så slipper det bli så stressigt idag. Det jag har kvar att packa är hans pyjamas, (den har han för tillfället på sig) kudden och sen är det nog inge mer? Allt är i princip packat, perfekt :)

Nu ska vi leka! Hejdå.

Kommentarer
Postat av: jonna

åh, grattis på vovvarna:)



Hur smaka ölen;P

2009-02-14 @ 13:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0