Tacka vet jag telefonen!

Godkväll. Som jag skrev tidigare så var jag grymt trött imorse, jag slumrade till en snabbis vid datorn tillochmed, haha! ;) Nåväl.. Gick och la mig i soffan och tänkte att jag skulle vila en liten stund. Självklart somnade jag (hade ställt larmet på 11 utifall jag skulle somna) men som tur var han jag inte sova så länge för sen ringde Jenny! :) Så då tog jag mig i kragen och gick upp, bra! ;)

En lugn dag hemma vart det. Jag och Ebba for på Maxi och handlade lite, (Självklart fick hon följa med in och handlat. Not) sen hem för att packa upp och diska och sen vart det en promenad till dagis nästan på en gång! Även denna dag hade Emil lyckats ramla, men denna gång var det inte läppen som tog skada. Idag var det ögat/ögonbrynets tur! Han hade tydligen ramlat ner för bron utomhus, men det gick bra.. lite tårar men sen var det full fart igen! :)

På jobbet gick det sisådär.. Just nu så orkar jag inte bry mig för nu är jag ledig! Så det får bli nya friska tag på Söndag :) Nu ikväll så gick jag och Ebba till Statoil (Mest för att Ebba skulle få sig en sista kissrunda) för att hämta ut paketet från HM som hade kommit tidigare idag. Gissa om jag skrattade när jag öppnade ena paketet! Jag hade ju beställt en dunväst, en pyjamas och ett par jeans till Emil.. Dunvästen och pyjamasen vart jag supernöjd med! Sen var det ju dom där jeansen, haha. Tyckte dom kändes väldigt tunna och såg lite stora ut när jag kollade som snabbast. Men sen då jag drog ut dom ur påsen som upptäckte jag att det inte alls var några jeans i storlek 92, dom hade skickat jeansleggings i storlek 140! HAHA. Snacka om att jag blev paff. Jag skulle gärna ha betalat för att se min reaktion, hahah! ;) Nåväl.. får skicka tillbaka dom imorgon ;)

På tal om imorgon så blir det mest troligt en tripp till F21 på förmiddgagen, eller på eftermiddagen, vi får se! Vi ska dit med pappa/morfar för jag tyckte att Emil skulle få se på flygplan, det han gillar som mest! :) Ska bli kul att se hans reaktion, om han nu uppfattar vad det är för något? Han brukar ju oftast bara höra flygplanen och peka upp i luften! Mamma guldklimp ;)

Det här vart långt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0