Redan lördag!

Redan Lördag, tiden bara springer iväg!

Igår då Emil vaknade till liv så tog vi oss allihopa en promenad till dagis där vi hämtade dagiskorten som hade kommit! :) Riktigt lycklig kille på korten. Dessvärre så påminner han lite om en svamp eftersom vi inte hade hunnit klippa honom så mestadels av bilden består av HÅR! Haha ;) Men lika söt var han iallafall, min lilla svamp! :P

Väl hemma igen så stannade jag och Emil ute och lekte i snön med Henrik och Kate. Sen blev det middag, bad och sängen nästa! Igår kväll somnade inte Emil förrän halv nio! Han höll precis på att somna in klockan sju då det smäller som tusan från grannens lägenhet (lät som att dom skulle till att renovera den!) så han blev livrädd och slutade i princip inte att skrika förrän klockan åtta :( Men han fick somna i våran säng bredvis mamma sin, då vart han trygg och lugn :) Lyfte sen över honom till hans säng och allt va frid och fröjd.. Själv for jag till John och Marie och såg Idol och sen hem igen. Natten har varit sisådär, Emil har bökat en hel del men upp gick vi inte förrän åtta! :)

På förmiddagen tog vi oss en pulk promenad till mamma/mormor. Var där och busade tills det var dags att gå hem och äta lunch. Efter lunchen vart det sovdags för Emil och det gör han än! Ska gå och öppna dörren till hans rum snart så har vaknar till liv, han kan ju inte sova bort hela dagen! ;)

Ikväll får vi se vad som händer och sker? Kanske ska förbi Jenny? (om nu inte Patrik skulle iväg?) Eller så kanske Anne skulle komma förbi? Vi får se helt enkelt vad som händer :) Middag blir det iallafall hos mamma och pappa, gött :) Nä, göra oss redo nu så vi kan gå ut på en härlig snöpromenad och sen vidare till huset :)

Kommentarer
Postat av: linn

så mysigt med en sån liten!



p.s just nu har jag en tävling på bloggen "min önskelista" skulle vara jätte roligt ifall du skulle vilja vara med! :D http://labelsorloove.blogg.se/2009/december/tavling-min-onskelista.html

2009-12-06 @ 12:12:57
URL: http://labelsorloove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0