Flygplansbesök och julbord.

Godmorgon.

Blev en tripp till F21 igår på förmiddagen. Som sagt så älskar ju Emil flygplan, iallafall då dom är uppe i luften :) Men att se flyglpan på nära håll, det var minsann läskigt! :P Han fick sitta inne i ett flygplan med morfar längst fram där man kör, och han slog på strömmen och allt. Men det var inte alls särskilt roligt, för han ropade bara mamma, mamma?! Nåväl, nu har han fått se dom iallafall :) Det som Emil mest gillade var att vara i fikarummet och dricka festis och äta kakor, haha ;)

Väl hemma vart det lunch för plutten och sen hopp i säng. Medans Emil sov så åt vi lunch, jag for förbi Anne en snabbis och sen slängde jag mig i duschen så jag var ren och fin inför kvällens jobb :) Då Emil vaknade så gick vi ut på en prommis med Ebba vid skogen och även Emil sprang där hela vägen och jagade Ebba. Det var superkul ;) Väl hemma så vart det mera bus och sen fick han middag i magen..

Halv sex for jag mot staden och mötte upp Malin. Vi for och hämtade all julmat och sen vidare till Lundbäcks och ställde iordning allt. Det var fullt ös hela kvällen med påfyllning, framdukning, diskning och framförallt paketering av all den mat som blev kvar. Hur mycket som helst! :) Även en varsin matlåda följde med oss hem så idag ska jag nog äta den till lunch. Inte för att jag tog så mycket med det blev lite potatis, skinka och lax :) Emil får nog nöja sig med fiskbullar till lunch idag tror jag ;) Var iallafall hemma strax efter tolv igår så jag slängde mig direkt i sängen! Skönt :)

Idag får vi se vad vi hittar på. Patrik ska till Umeå med pappa på nå fighting tjosan, så jag och Emil får roa oss själva :) Nu ska vi iallafall gå ut en sväng med Ebba. Och sen då Emil har vilat efter lunchen så ska vi mest troligt åka in till stan en sväng med Anne och Kevin för att se på julkalendern :) Efter det ska vi till mamma/mormor för en klippning på Emil och självklart äta middag! ;) Kanske Anne skulle komma förbi ikväll också? Vi får se hur dagen kommer att bli :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

En kompis som blir illa behandlad.

2009-12-12 @ 17:03:03
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Japp! Hörrö! När ska du komma och köra WP med Ebba? Din kompis har ju varit med Dolly:D

2009-12-12 @ 20:44:26
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0