5 dagar kvar..

Goddag!

Gårdagen vart lyckad :) Klev upp klockan nio så jag fick världens skönaste sovmorgon :) Snabb som jag är så var vi på bussen till staden redan fem i tio, det ni! :) Mötte upp Jenny och Loke strax efter tio. Blev en god lunch på Mat&Prat. Första gången jag köper mat åt Emil därifrån, plättar såklart :) Trodde minsann att det skulle vara snordyrt men det var det inte, 30 kronor betalade jag för hans mat. Inte alls farligt, skönt! ;) Köpte även ett par ullsockar åt honom så nu hoppas jag verkligen att han kommer vara varm om fötterna! (Han är ständigt kall, även med tjocksockar!)

Tog bussen hem klockan ett och även mamma/mormor åkte med den så sällskap fick jag (Emil sov). Gick upp och hämtade Ebba och följde sen med mamma hem till dom. Men vi gick inte in, tog oss enbart en promenad. Direkt vi kom hem så vaknade plutt men då hade han iallafall skrapat ihop 1½ timma i vagnen och det var inte illa pinkat med tanke på att han i princip ALDRIG sover i vagnen längre. Jag var då nöjd, och även plutt :)

Vart bus här hemma och även Helena kom förbi, trevligt! :) Emil var lite blyg i början men sen släppte det någorlunda :) Strax baki fyra promenerade vi till huset för att äta middag. Emil tyckte Jonas var lite läskig och höll sig på avstånd. Men sen släppte det för då gick han in i Jonas rum och dansade till hans musik, haha! Och jag fick inte komma in för Emil för så fort jag kom så stängde han dörren, haha!

Hemma var vi innan sju så det blev direkt sängen för plutt. Jag plockade, diskade och for sen till Jenny och Loke! TokLoke var vaken när jag kom och såg sådär superbusig ut ;) Men han tog det lugnt och såg på film, gullungen! :) Kom mig hem rätt sent, till halv tolv..

Idag vaknade Emil första gången klockan fem och tyckte inte alls att vi skulle fortsätta sova. Dessvärre höll inte hans mamma med så plutt fick välling och sen på något underligt sätt så sov vi till tio över nio! Så jäkla skönt :) Sen dess har vi varit ute och lekt i snön och även myst på här inne! Har lagt plutt för att vila för ganska länge sen men han vill inte riktigt somna! Iofs så är ju inte det så konstigt med tanke på att vi nästan vaknade nyss. Men jag gör ett försök, för vila måste han!

Nu ska jag sätta mig och skriva ner alla adresser så jag vet vart jag ska posta alla julkort, dom kom igår! :)
5 dagar kvar..

Kommentarer
Postat av: NAth

Hoppas ni hade trevligt i stan, själb mådde jag pyton, och gör det ännu! Vi får nog ses efter jul när vi tillfrisknat! :)

2009-12-19 @ 15:59:02
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0