Übertrött.

Imorse då Emil vaknade (06.20) så ville jag verkligen inte kliva upp! Jag var och är så sjukt trött. Usch! Måste verkligen komma i säng tidigare på kvällarna. Jag lyckades iallafall med att städa toaletten igårkväll. Det tog ett tag eftersom det var så länge sen sist, men nu är det gjort :) Nu behöver det inte göras förrän Patrik har kommit hem och hunnit grisa ner den, haha :P Efter städningen tog jag ut Ebbs på en sista rastning, tog mig en kvällsmacka och oboy och sen hoppa jag i säng. Klockan var då tolv. Men givetvis ligger jag alltid och funderar och grubblar så jäkla länge så har ingen aning om när jag somnade. Nån gång i varje fall ;)

Idag, eller rättare sagt snart, så ska jag fortsätta min städning. Får hoppas det går vägen eftersom Emil är världens suraste just för tillfället. Men det löser sig! :) Sen ska vi till stan med Jenny och Loke och fixa en sak och kanske bara strosa runt lite? :) Mest troligt skulle dom bjuda mig och Emil på middag ikväll, riktigt kul :) Skönt med sällskap när man är själv! :)

Och imorgon är det bröllop. Spännande!! :) Undra om Jonna och Jonas är nå nervösa då? Det tror jag nog! ;) Det hade då jag varit iallafall :P

Nu ska jag börja städa!

Kommentarer
Postat av: Lisa G

TJENARE!Hur går det på jobbet=)? Kram

2009-08-28 @ 18:11:23
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0