Strålande sol tack?!

Godmorgon!

Gårdagens ståhej i köket i gick bra. Mamma gjorde allt förarbete själv (erbjöd mig såklart att hjälpa till men hon ville göra det själv) så idag blir det att tapetsera. Min snälla mamma! :)

Såg ut att bli bajsväder igår på morgonkvisten men det sprack upp och blev sjukt jävla bra väder, underbart!! :) Vid ett så tog vi oss en promenad till storheden (även Patrik var med, peppar peppar!!) och tillbaka. Köpte ingenting.. Tänkte köpa solbrillor till Emil från Lindex, endast 20 kronor, men det var så satans långa köer så jag orkade inte. Kanske far idag, eller nån annan dag och köper dom, väldigt bra att ha :) Vädret var iallafall på topp och vi höll på att svettas ihjäl.

Kom oss hem till hav 3 - 3 tiden och då stannade jag ute på våran bänk och mös i solen ett tag :) Emil sov i vagnen och var så söt så. Patrik och Ebba knallade upp för att se hur det gick för mamma och hon hade kommit superlångt. Så när jag väl kom upp så slipade hon ena väggen och efter det gick hon hem för då var det klart för dagen! :) Så idag slipar hon sista väggen och sen blir det att tapetsera. Skönt att få fixa iordning i köket sen för nu ser det ut som ett bombnedslag. Och jag som blivit så jättekänslig mot stökigt, hahah. Ingen bra kombination ;)

Till middag avnjöt vi fläskfilé (tyvärr ej grillad) potatisgrattäng och pepparsås. Smaskigt :) Emil åt potatisgrattäng med mig och var så nöjd så ;) Då plutten hade somnat och jag plockat undan här hemma for jag till Anne och slöade. Åt snask och kollade på Robinsson. Fast blev nog mest surr, haha :)

Kvällen tog slut elva för då slängde jag mig i säng. Visste ju såklart att det skulle bli en tidig morgon idag vilket det också blev. Och nu ska jag faktiskt försöka underhålla herr arg och ond. Ett jävla humör, det är vad han har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0