Sovmorgon?

Ja, nästan. Idag har vi klivit upp ca halv sju. Vet ni hur skönt det var?! :) Iofs så krånglade Emil lite inatt så han fick komma över till våran säng, men så farligt var det inte som tur var. Så nu är vi uppe och pigga! :)

Gårdagen spenderades hemma på eftermiddagen med att röja upp här hemma. Nu ser det någorlunda ut iallafall :) Ska ta en storstädning till helgen innan Emils kalas så man vågar bjuda hem folk, haha ;) Patrik kom hem vid halv åtta, han hade varit i Tomas stuga och bytt olja och oljefilter i bilen så nu går den bättre :) Tog ut Ebba en snabbis när han kommit hem och sen for jag direkt till Marie där hon, Thess och Linda hängde. Kollade på äntligen hemma (fick en massa bra tips! ;) och sen på desperata. Sen blev det hemfärd. Blev lite senare igår än vad jag är van vid, tror jag somnade vid tolv snåret.

Så vad händer idag då? Ja.. Just nu ser det ju ut att bli bra väder, jag hoppas då verkligen på det! :) Förhoppningsvis så blir det en lång och skön promenad idag för nu måste jag röra på fläsket. Har i princip suttit inne helt still de senaste två dagarna. Har lite ångest! :/ Tvättstuga har jag idag klockan tolv men funderar på att byta tills i eftermiddag/kväll. Kändes mycket bättre så. Ska försöka hinna till Dollarstore igen och köpa gardinerna så får vi se om det passar, annars kanske jag sätter dom i vardagsrummet istället. Skulle verkligen behöva åka och handla idag också men får se om det hinns med. Och ikväll ska jag förhoppningsvis färga håret för nu är det på tiden.

Oj, nu blev det mycket. Ska underhålla världens argaste unge.
Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0