Ojojoj..

Klockan är över elva och jag är fortfarande vaken. Katastrof!! Haha.. Riktigt så hemskt är det inte, men jag brukar oftast ligga i sängen nu om jag inte redan har hunnit somna i soffan ;)

Emil somnade lite tidigare idag men absolut inte mycket tidigare. Kanske 5-10 minuter? HAHA. Iofs så räknas det inte ens då, inte för mig iallafall :) Han var då gode nöjd när han fick bada den lilla rackarungen! Då han hade somnat slängde jag mig i duschen och for sen vidare till Malin där vi hängt ikväll :) Blev oss vanliga.. Jag, Malin, Marie, Therese och Linda :) Fick många smakråd idag angående jeansen jag köpte och vi (Therese såklart ;) kom fram till att jag ska byta till en större storlek. Hoppas det blir bra då för jag älskar dom! :) Ska iallafall skicka iväg dom här imorgon och så hoppas vi att det finns i en större storlek. Det finns nu ikväll så vi hoppas det finns kvar i nån dag till ;)

Efter Desperata for jag hem och nu nöter jag. Har just vart ut med Ebba på en sista rastning och nu hade jag planer på att gå och sova. Är så sjukt jäkla trött, huvva! Patrik går upp med Emil imorgon så jag får säkert sova till halv åtta, YES! ;)

Godnatt på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0