Lördag.

Godmorgon.

Gårdagen var en bra dag, till en början..

Blev att fara på babysång med Jenny, Nathalie, Emelie och Pia plus alla barn såklart :) Efter det så blev det lunch/fika på M&P och ungarna fick roa sig med att krypa runt. Iallafall galna Emil, haha ;) Gick sedan på Vero Moda och hittade mig en kofta till extremt billig peng, endast 59 konor! Hel nöjd blev jag :) Sen tog vi bussen hem och knallade ut med Ebba på en promenad. Och då hade det tillochmed hunnit bli fint väder, kanon! :)

Från att vi kom hem från promenaden till kvällen då Emil gick och la sig var han helt jävla omöjlig! Så jäkla missnöjd unge. Ingenting var bra, han bara skrek och grinade om vartannat. Skitjobbig var han! :( Undrar varför han var så vrång? Tyvärr så fattar ju inte jag vad han vill eftersom han inte kan prata. Knas!

På kvällen for jag till Anne en sväng och hängde gäng. Efter nio då Joni kom hem från jobbet for jag och Anne till stan så hon kunde sola. Jag skippade det den här gången eftersom jag brände mig i Torsdags :( Så jag får vila ett tag.

Kom hem innan elva igen och då blev det sängen för min del.

Emil vaknade lite senare idag, halv sju :) Men han är fortfarande lika arg och sur som igår. Lite less!! Nåja, vi ska ta och äta frukost nu och hoppas han är på bättre humör sen :) IDag kanske det blir Leos med Anne och Kevin, och Emma om hon orkar kliva upp i tid ;)

Justja, ska ta och deklarera nu också medans jag kommer ihåg! :)
Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0