Godmorning sunshine!

Äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon :) Klev upp klockan åtta och var hur pigg som helst :) Patrik hade en jäkla tur imorse, Emil vaknade halv sex, och inte halv fyra som igår! Att han alltid ska få dom bra mornarna! Åååh :P

Igårkväll blev det ju som sagt att sola, superskönt :) Väl hemma tog jag ut hunden och la mig sen i soffan för att se The Unit. Somnade mitt i programmet, var så jäkla trött. Men skönt var det! :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi ska ta oss ut iallafall, är så himla fint väder. ÄNTLIGEN :) Antingen en långpromenad med Ebba eller så kanske man far och gör nånting? Vi får ser :) Nu hör jag att Emil surar smo fan i sängen.. han vill nog inte sova men han måste! Ska gå och se efter vad han gör, haha.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tjenare snygging! Sitter ute på ballisen och solar mej lite i eftermiddagssolen=) Hoppas att ni har det bra och hoppas på att få tid över att komma och hälsa på er=) KRAM!

2009-04-13 @ 17:22:17
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo, det är inte så mysigt :) Förstår att man ändå inte är så sugen, speciellt nu när det går magsjuka igen.. Gruvar mej som fan men kan ju inte låsa in mej heller.. :/

2009-04-13 @ 19:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0