Frisk luft!

Ja idag har vi då minsann fått i oss en hel del frisk luft :)

Halv tio knallade jag, Emil och Ebba ut.. Gick till gränderna och mötte upp Anne och Kevin. Knallade tillbaka till oss och dumpade av Ebba hemma och sen gick vi till Leos lekland! :) Både Emil och Kevin uppskattade det väldigt mycket, det syntes på dom! :) Jätteroligt var det. Vi åt lunch och lekte. Strax efter ett gick vi därifrån. Ebba var ju tvungen att gå ut igen så hämtade henne på en gång och följde med Anne och Kevin till dom, hämtade deras hundar och så gick vi runt gränderna. Dom gick hem sen och vi promenerade också hem! Klockan tre var vi innanför dörren och Emil fick mellis :)

Så dagen har inte spenderats hemma över huvudtaget men det har varit grymt trevligt och kul :) Brukar ju som inte hitta på så mycket på helgerna, blir lätt att vi bara är hemma då. Men nu har jag gjort nånting iallafall, och kul var det :) Tack för det trevliga sällskapet! ;)

Nu sitter jag här och nöter. Ebba sover tror jag? Och Emil kryper runt här nedanför mig och försöker få en massa uppmärksamhet, haha! ;) Han har ju lyckats stänga av datorn ett X antal gånger vilket har resulterat till en ond mamma! :P Men han är söt iallafall, som alltid :)

Ikväll kanske jag far förbi Anne, igen! Haha. Alltid trevligt med sällskap :)
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0