Ännu en fullspäckad dag!

Och jag älskar det! :) Trivs som fisken i vattnet av att hitta på saker. Jag blir direkt deprimerad, sur och grinig så fort jag sitter hemma en hel dag utan att göra någonting alls. Förutom promenader med hunden såklart :)

Vid halv två så skjutsade vi iväg Patrik och sen for jag och Emil till Maxi och handlade lite små saker som tandtråd, babyolja och så hittade jag en till present åt Jossan ;) Efter det så for vi direkt ut till Ersnäs för där hade vi bestämt en dejt med Moa och Acke för een promenad! Helt underbart skönt väder var det och riktigt kul att gå i Ersnäs, har i princip aldrig gjort det. Ebba och Acke fungerade jättebra tillsammans, jätteroligt att se :) Visst lät Ebba lite bitchig mot honom ibland, men tror ni han brydde sig? Haha, abslut inte, han försökte ändå busa hela hela tiden :)

Efter promenaden så gick jag, Emil och Ebba hem till Elina och Jossan (Moa kom också efter hon lämnat Acke hemma) för att umgås! Jossan fick sina presenter och så satt jag och Elina och surrade medans Emil och Jossan lekte. Hon är så duktig med småbarn, riktigt jäkla duktig! :) Till middag blev det korvstroganoff och ris.. Det var gott, även fast Elina råkade sätta lite mycket salt, haah ;P Efter ett tag dök även Suzie, Magnus och Rasmus upp så då blev det fika, gott :)

Vid sju tiden packade vi in oss i bilen och for hem. Både Emil och Ebba slocknade på direkten. Bägge två var nog helt slut efter dagens aktiviteter. Jag förstår att Emil var grymt trött, han sov ingenting under dagen. Min knasunge! ;)

Själv så tog jag tag i disken då jag kom hem. Fyfaan säger jag bara! Stog och diskade en timma för att det var så mycket disk. Har ju inte kunnat diska eftersom det var stock i diskhon.. och när dom väl kom och fixade det igår så hade jag verkligen inte tid till att diska. Puh! Men nu är det iallafall gjort :)

Ska slänga mig i soffan och slöa. Har inte blivit mycket sånt idag inte..
Godafton!

Kommentarer
Postat av: jonna

visst e hon;) stoor flicka;P

2009-04-01 @ 22:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0