Söndag

Så var helgen slut, igen! Tiden går så sjukt fort. Emil är redan lite mer än 4 månader och 1 vecka. Han är inte liten längre, snart nåste jag börja jobba igen och jag vill inte! Så skönt att bara strosa på hela dagarna och göra det som faller oss in ;) Nåja, verkligheten kommer ikapp oss så småningom, bästa att passa på att njuta nu då :P

Idag har varit en slapp dag. Varit hemma och lallat på. Har lyckats ta tag i disken idag så nu är det äntligen gjort. Funderar på att packa ner massa kökssaker som vi inte använder och tallrikar, glas med mera så det bara finns typ 2 saker av varje kvar. Då klarar vi oss plus att vi slipper disk! ;) Men det blir isåfall då Emil har somnat. Just nu är han bara sur och grinig, han har varit det hela dagen idag. Jobbigt!

Har även hunnit med att tvätta, både här hemma och i tvättstugan, så nu är allt rent :) Sen har vi varit och ätit middag i Antnäs, supergott :) När vi kom hem så gick jag på promenad med Ida + hundarna och Emil såklart :) Rätt skönt fast det var kallt ute.

Och nu har jag inte tid att skriva, Emil är skogstokig!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ja visst! det går så bra så :-) Kanske vi kan ta en fika i stan eller så dessutom i veckan om du har lust och tid? : )



Sol och mån-massage, det är typ ngn massage för kolikbarn eller ja barn med magont!

2008-09-14 @ 20:22:42
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0