Snorkanon

Morsning korsning.

Emil har sovit hela natten utan bök och stök! :) (Vad jag har märkt iallafall) Och idag är första gången jag har vaknat till Joller och inte att han gråter. Så mysigt! ;) Jag vaknade tillochmed innan han började låta, ungefär nån sekund innan. Det kallar jag tajming ;)

Emil är fortfarande snorig, är svårt att få ut allt snor även med snor sugen. Men imorse när han nös tror jag fan halva hjärnan kom ut! Haha. Nä, skämt å sido, men nu har han nog fått tömma den lilla snoken rätt så rejält :)

Idag på förmiddagen ska vi mest troligt åka in till stan en sväng :) Berodde på hur Freya mådde, hon hade feber igårkväll :( Men var febern borta nu idag så ska vi åka. Vi får se helt enkelt :) Jag ska iallafall köpa en tröja på Carlings för presentkortet jag fick av bror. Äntligen kanske jag får min efterlängtade tröja, om den inte redan är slut? Och så tänkte jag kolla på nå sockar, mössa och vantar åt Emil, för nu börjar det bli riktigt kallt ute :( Och självklart så blir det ju en lunch också, det går ju inte att motstå ;)

Nä om jag skulle ta mig lite frukost. Och hoppas att jag kanske hinner med en dusch innan vi far nånstans? Om vi nu far nånstans?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0