Fan fan fan!

Trevlig dag idag. Lunch med Nathalie. Jenny och Elin, sen traskade vi på stan! :) Handlade en mjukdress och en vintermössa åt Emil, bytte Patriks tröja till en annan och köpte gråa benvärmare och örhängen till mig. Imorgon ska jag nog på storheden en sväng och kolla lite till, Emil behöver vantar också. Börjar som bli dags för det nu snart.

Kom hem halv tre och hämtade Ebbs och knallade till mamma och pappa. Så där var vi hela eftemiddagen och gick hem vid sex tiden. Klockan sju slängde jag Emil i badet och strax efter det kom Sara och Freya på besök, alltid lika trevlig ;) Emil var supergo och glad hela kvällen, busade lite med Freysing ;) Halv nio la jag han i sängen och han slocknade, superskönt :) Dom gick hem halv tio då Patrik kom från jobbet och nu sitter vi och glor på tv. Ska slänga mig i sängen nu på direkten för känner mig inte kry för fem öre! :(

Imorgon är de fest. Förhoppningsvis! Jag vill så gärna, men mår jag sämre än jag gör nu så orkar jag absolut inte med nå partaj :( Känner att det börjar hända grejer i halsen kring halsmandlarna, gud förbannat om jag skulle få halsfluss, jag skulle dö tror jag! Är också öm i hela jävla kroppen och har skit ont i ryggen! Aja, ska sluta klaga, men det är så det ligger till.

Nu ska jag sova. Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: fanny

drick massor med te med honung i. fast sätt inte i honungen när vattnet är kok hett. då försvinner hjälpen! gärna några droppar citron i också.

Inte garanti på att du blir frisk men bafucin funkar också ! =)

2008-09-26 @ 00:06:51
URL: http://colorcream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0