Aldrig igen!

Gårdagen var jättebra.

Började morgonen med att fara till Onoff och köpte en ny hemtelefon. Den vi hade sa upp sig på heltid igår och vi behöver en telefon för att vi ska kunna ringa. Fast det fattade ni va? Halv tolv kom Emelie och Vilma. Vilma fick ligga ute i vagnen och sova och Emelie kom in. Jag gav Emil mat vid tolv sen knallade vi ut för att promenera med Jenny och Elin&Felicia plus hundarna såklart. Var supertrevligt och Ebba skötte sig utmärkt, inga sura miner ;)

Sen gick vi in och Emelie och Vilma följde med. Jag bjöd Vilmisen på kakor och Emelie bjöd mig på choklad :P Sen skulle dom vidare så då lämnade jag Emil hemma med pappsen och jag och Ebba följde med en bit på vägen.
Kom hem och hade fått ett roligt sms där det stog: "Är du sugen på mamma drickar kväll ikväll?" Haha. Svamliga som vi är så tog vi nån cider och satt och surrade, det var jag, Sara, Anne och Suzie. Skulle bara dricka 2-3 cider men tror jag slutade på 6-7 st plus en White Russian! Hahaha ;) Nåväl, var en jävligt rolig kväll om inte annat. Kom mig hem vid halv ett tiden ungefär.

Kan ju påpeka att det är sista gången jag dricker om jag ska upp med Emil på morgonen! Fyfan vad jag mådde skit. Jag mådde som jag förtjänade! Trodde nästan att jag skulle dö, haha, så synd var det om mig ;) Nåväl, han somnade om halv  nio och självklart gjorde ju jag det också. Sen vaknade han halv tio och då mådde jag susen! :) Kanoners.

Så nu är Patrik och hämtar bakis mat, haha! Stackarn, jag tvingar ut han fast han är sjuk :( Emil har somnat för ett tag sen så han var lite trött. Men strax kommer han vakna och då ska han få mat. Ska faktiskt gå och kolla vad han gör just nu. Hejdå!


 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

:-) Klart jag orkar med besök, får vila lite på dagarna iaf!

2008-09-16 @ 14:57:55
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0