Trött

Det är precis vad jag är nu. Trött! Ska gå och lägga mig så fort jag skrivit det här inlägget..

Idag har vi bara varit hemma. Patrik är sjuk så han har varit hemma med oss! Myyys ;) Och jag märkte idag att Emil också börjar bli sjuk. Hoppas det inte bryter ut, att det bara försvinner. Men sån tur kommer vi nog inte ha. Han är lite hostig men mest snorig.. Det bara rinner från snoken hans! :( Han har vaknat 3 gånger redan sen klockan åtta för att näsan är igentäppt, så jag är förberedd på en möjligtvis jobbig natt. Snorsugen ligger vid hans säng, så verktygen är framplockade! ;) Hoppas han sover bra iallafall.. Men vi ser ju.

Tidigare idag så plockade jag ner gardinerna och gardinstängerna så nu ser det riktigt tomt ut faktiskt! Tänk att gardiner kan göra så mycket ändå?! Och nu ikväll då Emil somnade så har jag fyllt en flyttlåda med gardiner, lampor, tavlor och lite prydnads saker. (Iallafall de saker som man kan packa ner och inte är för stora, såsom vissa tavlor) Sen har jag även plockat ihop tv-spelet och stoppat det i en kartong, så imorgon ska jag fylla en flyttkartong med en lapp på som heter Vardagsrum. Nu innan jag började på det här inlägget rensade jag även lite på toaletten, får fortsätta med det imorgon. Så lite har jag hunnit med iallafall :)

Fast å andra sidan.. ska jag bara packa en kartong per dag så hinner jag då fan inte färdigt tills på Fredag, haha! Måste rycka upp mig nu.. Försöka att packa nästan allting imorgon. Det blir nog bra :)

Nä ni.. Nu blir det en sista rök, sen borsta tänderna och sen sängen!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: jonna

jo vi måste ta tag i de där. Måste bara se så hon inte blir värre i halsen. Ja vakna iaf upp idag me halsont:S

men ja e på å fikar bara vi båda e friska=)

Haha, plattfisk? Fast hon snurrar inte runt. Hon rullar bara från rygg till mage å där stannar hon;P

2008-10-22 @ 08:49:55
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Suzie

Tack så mycket. Inge kul att Emil håller på att bli sjuk. Du får ge en krya på dig kram från Rasmus och mig. Kram :)

2008-10-22 @ 09:18:17
URL: http://eizus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0